İLK DOKUNUŞTA KALİTE

Yaman Mermer, 2010’dan beri madencilik sektöründe yer almaktadır. Özellikle mermer sahalarının araştırılması işletilebilir nitelikte olan rezervlerin tespit edilmesi faaliyetlerinde bulunmaktadır. Tespit edilen bu rezervlere ait sahaların sektördeki öncü firmalarca ve kendisi tarafından işletilerek ekonomiye değer katması yönünde mermercilik dünyasına katkı sağlamaktadır.
Yaman Mermer, 2010 yıllarında yapmış olduğu arge çalışmalarıyla Karaman ili Taşkale beldesindeki traverten oluşumlarını tespit etmiş ve ruhsatlandırdığı sahalar için işletmeci firmaları bu bölgedeki ilk yatırımlarına teşvik ederek bölge travertenlerinin, light, medium, noche traverten olarak dünyaca bilinen bir ürün olmasında öncülük etmiştir.
2010 yılında almış olduğu yatırım kararı ile sahip olduğu, Taşkale beldesi dahilindeki Traverten Ocağı’nda üretim faaliyetlerine başlamıştır.
Firmamız mermerde kalitenin simgesi olarak doğal taş sektöründe dünyanın en seçkin firmaları arasında olmayı amaç olarak benimsemektedir.
Yaman Mermer; kişilere ve zamana bağlı kalmadan kurulumunu sistematik olarak daima yenileyen ve ilerleten bir firmadır, yaptığı her yatırımda hizmet ve ürün kalitesini artırarak müşterilerini memnun etmek en temel hedefidir.
Madenciliğin zorluklarından ve risklerinden bir an için bile çekinmeyip, hedeflerine ulaşmak için çalışan Yaman Mermer, ilk günkü heyecan ve inançla üretim yapmaktadır.

2010

'DAN BERİ

1

MİLYON m2'LİK ALAN

26

MİLYON m2 İŞLETİLEBİLİR REZERV